WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kruidvat Kinderstoel

De Kruidvat verkoopt tegenwoordig van alles. Niet alleen voor luiers en baby verzorgingsspullen kan je er terecht. Maar ze verkopen er ook af en toe meubels. Zoals de Bambino opvouwbare kinderstoel.   Kinderstoel van Geuther

Bambino opvouwbare Kruidvat kinderstoel

De Kruidvat verkoopt regelmatig kinderstoelen, zoals de Bambino. Dit is een stevige stoel van hout. Het is een meegroeistoel en dus in verschillende hoogtestanden te gebruiken. De kinderstoel bezit over een vijfpunts veiligheidsgordel. Dit exemplaar is dus van alle gemakken voorzien!

Kinderstoel van de kruidvat kopen

De Bambino opvouwbare kinderstoel is regelmatig verkrijgbaar bij winkels als Kruidvat en Blokker. Op het internet is hij vrij lastig te vinden, je zal hem dus niet standaard in de webshops van deze winkels tegenkomen. Beide shops bieden deze kinderstoel actiematig aan. Houd dus hun reclamefolders in de gaten! Wel wordt de Bambino kinderstoel regelmatig aangeboden op Marktplaats.

Andere kinderstoelen

Naast de kinderstoelen van de Kruidvat, zijn er ontelbaar veel andere soorten kinderstoelen. Bekijk eens het artikel over kinderstoelen. Daar vindt je naast leuke verkoopadressen, ook handige veiligheidstips en aandachtspunten voor bij de aanschaf van een kinderstoel. De moeite waard om even door te lezen.

nog meer: wooninspiratie