WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderstoel stof

Stoffen zijn er in allerlei kleuren, printjes en motieven. Een kinderstoel stof is met een leuke stof bekleed. Eentje die precies past in de kinderkamer of bij de eettafel. En het zit ook nog eens lekker zacht.
Kinderstoel stof

Kinderstoel stof

Een kinderstoel voor bij de eettafel heeft soms een zacht zitje. Dit zorgt voor een goede ondersteuning van je kind en het zit lekkerder dan een stoel van hout of kunststof. De zitjes zijn vaak bekleed met stof of zeil. Babypark verkoopt kinderstoelen met een stoffen zitje. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Stoffen kinderfauteuil

Een kinderfauteuil is een grote stoel waar je kind lekker uitgebreid in kan zitten. Zeer geschikt dus voor het lezen van boekjes. Maar ook ideaal om voor de tv te schuiven zodat je kind tekenfilms kan kijken. Is ‘ie lekker even een tijdje zoet.

Een luxe kinderfauteuil stof is te koop bij Kidszits. Mooi bewerkt en bekleed met de prachtigste stoffen. Je kunt een standaard stoel kiezen uit de collectie, maar ook je eigen stoel zelf samenstellen. Kies een soort stoel, de stof en als laatste de poot. En je hebt je eigen custom made kinderfauteuil.

Leuke kinderstoeltjes

Naast allerlei stoelen van stof, zijn er ook veel andere leuke kinderstoeltjes te koop. Voor verkoopadressen en handige tips lees je het artikel Leuke kinderstoeltjes. In het artikel Kinderstoel staan nog meer kinderstoelen voor aan de eettafel. Hier vind je ook praktische tips voor het gebruik en de veiligheid.

Bron: Babyzaak-online

nog meer: wooninspiratie