WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Speel op safe met kinderservies

Kinderen spelen het liefst met de spullen van hun ouders. Een kinderserviesje is daarom een fijne oplossing als je niet wil dat je kasten continue overhoop worden gehaald.kinderservies

Heerlijk spelen

Kinderen kunnen urenlang spelen met kopjes, potten en pannen. Samen thee drinken, zogenaamd koekjes bakken en vooral al de volwassen voorzien van allerlei ‘nep’ lekkers. Een kinderserviesje is daarom leuk speelgoed en spreekt daarbij nog meer tot de verbeelding. Daarnaast leert het het kind creatief te zijn. Om inspiratie op te doen, kun je kijken bij Kidzsupplies, zij hebben een enorme collectie kopjes, bordjes, bestek en theepotjes in heel veel leuke, hippe printjes.

Kinderservies porselein

Mooi en zoals het hoort is een kinderservies van porselein. Zo hebben de kleintjes echt het idee dat ze mee doen met de grote mensen. Je kan ze op veel plekken krijgen. Bijvoorbeeld bij V&D en Hema, of gewoon op de rommelmarkt. Het brocante kinderservies van Regout is erg mooi en antiek, maar je zal op zoek moeten om het te vinden. Wij vonden er een paar bij Servies Merij.

Kinderservies blond

Heel hip en vrolijk van kleur zijn de spulletjes van Blond. Een ware trend ook. Speciaal voor Douwe Egberts heeft Blond Amsterdam een heel leuk kinderserviesje ontworpen. Het bestaat uit een theepotje, 4 kop- en schoteltjes, 4 gebaksbordjes, een suikerpotje en een melkkannetje en het is te koop in de DE shop.

Kinderservies hout

Uit praktische overwegingen is het misschien handig om een houten kinderservies aan te schaffen. Dan ben je in ieder geval zeker dat het niet kapot gaat en dat je kind er veilig mee kan spelen. Leuk houten kinderservies kan je krijgen bij Hema. De houten bordjes en vorkjes zijn onverwoestbaar.

Bron: ariadne at Home | gemaakt door Erik van Lokven

nog meer: wooninspiratie