kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderschilderijen maken

Kinderen en kunst, daar ben je nooit te jong voor! Helemaal als er een leuk diertje, vrolijk vormpje of een lievelingskleur in voorkomt. Hoe gekker, hoe beter. Een leuke bezigheid met of voor kinderen is dan ook kinderschilderijen maken.
kinderschilderijen maken

Kinderschilderijen maken

Is de wand in de kinderkamer maar wat kaal, maar vind je nergens een geschikt schilderij? Om de wand op te fleuren hoef je natuurlijk geen kant en klaar schilderij te kopen. Geef de kinderkamer een persoonlijke touch met een en ga zelf kinderschilderijen maken!

Barst je van de creativiteit? Dan kom je met een schilderdoek en wat verf een heel eind. Anders kun je de Workshop Kinderschilderijen via Amanda Haverkamp bijwonen. Zo’n workshop is ook leuk om samen met een kind of tijdens een kinderfeestje te doen! Dit kun je regelen via Vrolijk Atteljee.

Kinderschilderijen

Heb je het perfecte ontwerp bedacht maar mis je het tekentalent? Of heb je een leuke foto die je graag als schilderij op de wand wilt hebben? Bij Starkunst wordt jouw favoriete foto door professionele kunstenaars op canvasdoek geschilderd. Net echt en tegelijkertijd heel speels!

Kinderkunst

Koop je het kinderkamerschilderij toch liever dan dat je hem zelf maakt? Ook dan heb je een grote keuze aan unieke schilderijen. Bekijk eens de vrolijke kinderschilderijen van Idee Uniek. Grappige en kleurrijke schilderijen met leuke details. Benieuwd welk schilderij bij welk type kinderkamer past? In het artikel Schilderijen Kinderkamer lees je er alles over.

Beeld: Idee Uniek

nog meer: wooninspiratie