WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderklok

Een kinderklok op de slaapkamer is niet alleen handig, het staat ook nog eens leuk. Zelf kun je de tijd zo goed in de gaten houden, en je kind kan meteen leren klok kijken. Zeven uur opstaan, vier uur zwemles en half zes eten.

Muursticker kinderklok

Online vind je een rode auto als muursticker klok. Ook is er een variant met het alfabet erop. Dat is nog eens een leuke manier van leren.

Opstaan!

Ook voor kleintjes is een wekker handig. Zo leren ze wanneer het tijd is om op te staan. Een kinderwekker is daar erg geschikt voor. Zo is er een wekker met een afbeelding van een konijn dat lekker slaapt en één die buiten loopt. Als je kind wakker wordt hoeft het alleen maar te kijken welk plaatje verlicht wordt. Je kunt zelf de tijd instellen wanneer het lampje wisselt.

Klok voor tienermeiden

Online zijn er ook leuke kinderklokken voor meiden die van blingbling houden, waaronder roze en zwarte varianten. Mooi in de vorm van een hartje en voorzien van ‘diamanten’. Liever een kitsch koekoeksklok? Gadgethouse verkoopt een koekoeksklok in verschillende uitvoeringen. Er komt zelfs echt een klein vogeltje uit. Erg leuk voor in een tienerkamer.

Bron beeld: Nextime

nog meer: wooninspiratie