WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Witte kinderkledingkast, lekker basic!

Een witte kinderkledingkast is heel basic. Dus gemakkelijk te combineren met andere meubels. Daarnaast staat het strak in de kinderkamer. De leukste exemplaren hebben wij voor je uitgezocht.

kinderkledingkast wit

Beetje brocante

Bij wit denk je al snel aan de stijl brocante. De kasten hebben vaak romantische elementen en bewerkingen in het hout. Ze zijn dus niet strak en modern. Vaak zijn de meubels ook in white wash. Ideeën voor een brocante kinderkledingkast vind je bij Kinderkamer in Stijl. Een deel van het assortiment staat op hun website. Daarnaast kan je contact met hen opnemen als je op zoek bent naar een specifiek exemplaar.

Voor nog meer brocante meubels kijk je bij Alles Brocante.

Hippe kledingkast wit

Voor jongens en meiden een andere kast. Bij Hippe Tantes begrijpen ze precies wat kinderen willen. Zij hebben een soortgelijke witte kinderkledingkledingkast in twee uitvoeringen. De kasten hebben drie legplanken plus onderplank. En in dezelfde serie zijn ook andere kindermeubels verkrijgbaar. Hiermee heb je dus in één keer de kinderkamer ingericht.

Witte kasten: keuze genoeg

Bij Babypark heb je een ruime keuze in witte kinderkledingkasten. Enkele, dubbele of zelfs driedeurskasten. Je moet zelf maar eens kijken wat je het mooiste exemplaar vindt. Ook bij Meubelzone hebben ze een uitgebreide collectie.

Voor meer witte kinderkledingkasten kijk je bij MyHomeshopping. Daar hebben ze de leukste meubels verzameld uit allerlei webshops.

Bron: Hippe Tantes

nog meer: wooninspiratie