kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkeuken steigerhout

Voor veel kinderen is een echte speelkeuken een droom. Vooral voor alle koks in spé. Met hun eigen pannetjes en keukengerei maken ze van alles na wat papa of mama hen ’s avonds voorzet. Of misschien nog wel lekkerder! Van steigerhout worden hele mooie kinderkeukentjes gemaakt. Wordt jouw zoon of dochter straks Junior MasterChef? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor een kinderkeuken steigerhout.

Kinderkeuken steigerhout

Kinderkeuken steigerhout kopen

Een prachtexemplaar van een kinderkeuken van steigerhout is te koop bij Stoer met Steiger. Dit kinderkeukentje heeft drie pitten, een oven, een wasbak en een echte kraan. Daarnaast zijn er genoeg haken en plankjes om al het keukengerei op kwijt te kunnen.

Op Marktplaats vind je verschillende advertenties voor kinderkeukens van steigerhout. Dit zijn advertenties van mensen die heel handig zijn met hamer en zaag. Zij maken heel mooi kinderspeelgoed van steigerhout. Marktplaats is voor een kinderkeuken steigerhout dus zeker even een bezoekje waard.

Kinderkeuken van steigerhout maken

Het leuke aan zelf een kinderkeuken maken, is dat je hem helemaal naar wens kan maken. Eigenlijk heb je daar dan wel een duidelijke werktekening voor nodig, als basis. Helaas is er online geen kinderkeuken bouwtekening te vinden.

Wat je het beste doen kunt, is de bovenstaande keukens heel goed bekijken en daar zelf een schets bij maken. Als je een beetje handig bent dan lukt het je vast om met de bovenstaande keukentjes als uitgangspunt een prachtkeuken voor jouw zoon of dochter te maken.

Bron: Stoer met Steiger

 

 

nog meer: wooninspiratie