WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Welke kinderkast kies jij?

De kledingkast is op het bed na, een van de grotere meubels in de kinderkamer. Wil je een echte eyecatcher of juist liever een onopvallend exemplaar? En komt de kinderkast in een grote of kleine kamer? Ondanks dat de kast in een kleine kamer soms een sta in de weg vormt, zijn er genoeg oplossingen om ervoor te zorgen dat de kast goed tot zijn recht komt.  

Verschillende kinderkasten

Iedereen heeft een andere smaak wat betreft de inrichting van de kinderkamer. Daarom heeft Home24 een uiteenlopende collectie kledingkasten. Van wit lak tot robuust hout. Voor jongens en voor meiden. Ook bij Stylemeubels is het aanbod enorm gevarieerd.

Brocante kinderkast

Is de kinderkamer ingericht in brocante stijl? Kijk dan eens bij Kinderkamer in Stijl voor een kledingkast. Daar hebben ze unieke brocante linnenkasten, voorzien van mooie ornamenten. Voor meisjes hebben ze kasten in de kleur roze en met een hartjesornament. Kijk voor meer brocante meubelen eens bij Ariadne at Home. Dit merk heeft allerlei meubels en accessoires voor de brocante kinderkamer en andere brocante ruimtes in huis.

Kinderkast van steigerhout

Trendy, basic en heel verantwoord. Dankzij Saartje Prum krijgt oud hout een nieuw leven. Zij maken er onder andere kledingkasten en andere meubels voor de kinderkamer van. Ook de webshop Livengo heeft stoere kinderkasten van steigerhout in de collectie.

Kinderkamer kast

Bij de keuze voor een geschikte kast is het belangrijk om rekening te houden met de ruimte die voor de kast beschikbaar is. Een 3-deurs kast is handig, maar als de kamer daardoor heel klein wordt, is dit niet de juiste beslissing. Bij wehkamp vind je een groot assortiment aan kasten. Van 1-deurs kasten tot 3-deurs kasten. Ook bij Woonexpress vind je mooie uiteenlopende linnenkasten in verschillende prijscategorieën.

Babykamerkast

Een baby heeft misschien kleine kleertjes, maar vaak wel heel veel. Koop dus een linnenkast die groot genoeg is. Ook moet je hem nog een aantal jaren kunnen gebruiken. Kidsmill heeft leuke kledingkasten, die ook nog functioneel zijn. Bovendien vind je in hun collectie nog meer fijne items voor de baby- en kinderkamer. Handig!Bron beeld: Kidsmill

nog meer: wooninspiratie