WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkamers afbeeldingen

Een kijkje nemen bij iemand anders is de beste manier om inspiratie op te doen voor je eigen kinderkamer. Woontijdschriften als vtwonen en 101 Woonideeën staan vol met kinderkamers afbeeldingen, maar ook op internet kun je de leukste ideeën op doen. Wij tippen de leukste adressen! 

kinderkamers afbeeldingenkinderkamers afbeeldingen

Afbeeldingen van kinderkamers

Kleurrijk of neutraal, groot of klein, stoer of romantisch; iedere kinderkamer is anders. Het is maar net wat bij jou past en wat je mooi vindt. De Binnenkijkenpagina is een grote bron van inspiratie. Je vindt er honderden afbeeldingen van baby- en kinderkamers in verschillende stijlen, stuk voor stuk geüpload door onze lezers. Is jouw kinderkamer af? Vergeet niet jouw foto’s van het kamertje te uploaden!

Je eigen moodboard op Pinterest

Ken je Pinterest al? Het is de beste plek op internet voor inspiratie! Deze website staat boordevol met mooie foto’s, die je vervolgens op je eigen online moodboard kunt plaatsen. Zo bewaar je de leukste ideeën op handig op één plek. Op de Pinterest vind je veel inspirerende afbeeldingen van kinderkamers. Pas op: het is verslavend!

Inspirerende kinderkamer blogs

Net als ons, zijn er nog veel meer liefhebbers van baby- en kinderkamers die dit graag delen met de rest van de wereld. Deze bloggers houden de laatste trends in de gaten en delen de leukste tips en ideeën op hun blog. LieveKeet.nl is een voorbeeld van zo’n fijne blog.

nog meer: wooninspiratie