WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkamer met wereldkaart voor de kleine reizigers

Op een wereldkaart kunnen kinderen bekijken waar ze op vakantie gaan of waar dat schoolvriendje nou precies geboren is. Ze kunnen ook hun topografie erop oefenen. Niet alleen goed voor hun ontwikkeling, maar ook nog eens hartstikke leuk.

kinderkamer wereldkaart

Wereldkaart kinderen

Voor kleine kids is een wereldkaart speciaal voor kinderen een goed idee. Deze kaarten zijn vaak erg illustratief en niet zo moeilijk te begrijpen. De wereldkaarten van Wereldkaartwinkel zijn hier een goed voorbeeld van. Aan de hand van afbeeldingen van dieren, vlaggen en gebouwen zien de kinderen wat waar op de wereld leeft en staat.

Grote wereldkaarten

Is je kind al iets groter en wil je een meer volwassen exemplaar? Deze vind je ook in de Wereldkaartwinkel. Vind je deze te duur? Kies dan voor een iets eenvoudigere kaart van de ANWB. Er worden aluminium strips bijgeleverd waardoor je de kaart makkelijk op kunt hangen.

Muursticker wereldkaart

Vind je een muursticker leuk voor in de kinderkamer? Dan is een wereldkaart muursticker een idee. Deze sticker is minder gedetailleerd dan een echte wereldkaart. Maar zeker niet minder leuk! Je moet de kaart dan als wanddecoratie zien. Leuke exemplaren vind je bij Muurstickers Online of bij Stickerop.

Wereldkaart kinderkamer behang

Je kunt het ook groots aanpakken door een wereldkaart van behang te nemen. Dit zijn dan behangposters met een geografische opdruk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor de kleintjes is het exemplaar van Fotobehangcenter erg leuk. Deze is erg speels en kleurrijk.

Voor echt grote behangposters ga je naar Muurdeco4kids. Wat dacht je van 2.70 meter breed. Of zelfs 3.96 meter. Deze posters beslaan zowat de complete muur in de kinderkamer. Je hebt keuze uit drie verschillende soorten.

nog meer: wooninspiratie