WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkamer verduisteren

Worden jouw kinderen ook wakker wanneer er ook maar een beetje daglicht de kamer in schijnt? En wil je dus graag de kinderkamer verduisteren? Wij hebben een aantal leuke opties voor je op een rijtje gezet om de kinderkamer te verduisteren. Een goed verduisterde kinderkamer zal zorgen voor een langere slaaptijd en een goede nachtrust voor de kids!

Rolgordijn

Op vtwonen vind je allerlei soorten verduisterende rolgordijnen. Je kunt hier terecht voor allerlei kleuren, zoals rood, lila, roze, oranje, blauw, zacht geel en nog veel meer. Kleur doet het namelijk altijd goed in de kinderkamer. Daarnaast kun je kiezen uit diverse onderlatten en systemen van het rolgordijn.

Kinderkamer verduisteren met gordijnen

Je kunt de kinderkamer verduisteren met rolgordijnen, maar je kunt ook kiezen voor het normale model gordijn. In de shop van vtwonen vind je kant-en-klaar gordijnen die verduisterend werken. Leuke kleuren zoals knal roze, knal blauw en fel rood, zullen leven brengen in de kinderkamer.

Gordijnen babykamer

Ook in de babykamer zijn (rol)gordijnen een onmisbare praktische en mooie decoratie. Helemaal bij baby’s zijn de verduisterende gordijnen erg functioneel bij het middagdutje. Lees in het artikel Gordijnen babykamer meer over de juiste producten!

Gordijnen shoppen

Op zoek naar meer verduisterende gordijnen of rolgordijnen? Wij hebben hieronder alvast een selectie voor je gemaakt. Zoek je meer meubels en woonaccessoires voor in de kamer? Je vindt ze in de shop van vtwonen.

Bron beeld: Selina Steba

nog meer: wooninspiratie