WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkamer strand

Het strand is voor kinderen een heerlijke plek. Uren spelen met het zand en in het water. Daarom is het een heel goed thema voor in de kinderkamer. Maak met schelpen, fotobehang en echte strandaccessoires een tropisch kamertje.
Kinderkamer strand

Strand op de muren

Behang is de perfecte manier om een strand op de muren van de kinderkamer te krijgen. Als basis behang je de kamer met het uni-kleur zandbeige behang van Behangwereld. En als blikvanger beplak je een lange wand met levensecht fotobehang van een tropisch strand.

Kindermeubels strand

Meubels welke perfect in een kinderkamer strand passen, zitten in de meubelserie ‘Strand’ van Coming Kids. Deze meubelset is geïnspireerd op het strandleven en is afgewerkt met verschillende grijstinten. Hierdoor hebben de meubels echt de sfeer van een strandhuisje. De set bestaat uit een bedbank, een hanglegkast en een bureau. De serie is aan te vullen met een nachtkastje.

Zelfmaakideeën schelpen

Om echt het gevoel te creëren dat je kind op het strand is, ga je aan de slag met schelpen. Ga naar het strand en verzamel een emmer vol met schelpen. Hiermee maak je zelf de leukste accessoires. Zoals een schelpenmobiel, fotolijstjes of kaarsenhouders. Hoe je dit doet lees je op de site van Huis en Tuin.

Heb je nog schelpen over? Dan vul je oude weckpotten met een laag zand, een laag schelpen, laag zand en weer schelpen, enzovoort. Zet de potten op een schap in de kinderkamer en je hebt echt een beetje het strand in huis gehaald.

Bron: Kleine Zebra

nog meer: wooninspiratie