kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Stoere kinderkamer van steigerhout

Steigerhout is een stoer en ruig materiaal. Er worden de mooiste meubels van gemaakt. Ook voor kinderen. Deze steigerhouten meubels zijn perfect voor in de kinderkamer. Makkelijk te combineren en passend bij elke stijl.Kinderkamer steigerhoutsteigerhout behang

Bedden van steigerhout

Het belangrijkste onderdeel in de kinderkamer is het bed. Bij Jorg Steigerhout maken ze allerlei verschillende bedden. Van eenpersoons ledikanten tot hoogslapers en een traditionele bedstee. Je kan alle meubels ook in afwijkende maten laten maken. Kan je daar niet slagen? Kijk dan bij Mooi van Steigerhout. Alle meubels worden zo glad mogelijk opgeschuurd tegen splinters.

Steigerhout behang

Muren betimmerd met allerlei oude steigerhouten planken – dat effect krijg je met het steigerhouten behang van Studio Ditte. De geschiedenis en schoonheid van oude planken zijn gekopieerd naar prachtig behang. Het behang is verkrijgbaar met witte tinten, groen/blauwe tinten en grijs/zwarte tinten. Meer weten over steigerhout behang?

Steigerhouten bureau

Leuke kinderbureaus van gebruikte steigerplanken vind je bij Meubelen van Steigerhout. Ze hebben een kastje met een deurtje of enkele legplanken. Bij sommigen hoort een bijpassende bureaustoel. Handig om aan de studeren of te knutselen.

Kast van steigerhout

Een kledingkast is een groot en opvallend object in de kinderkamer. Fijn dus als het een mooi exemplaar is. Een kledingkast van steigerhout is een echte eyecatcher. Bij Zomerzoen verkopen ze mooie robuuste kasten. Andere soort kasten heeft Jorg Steigerhout in het assortiment. Leuk met stalenbuizen handgrepen. Voor een boekenkast of een ander opbergmeubel kijk je bij Meubelen van Steigerhout.

Accessoires

Een kinderkamer is natuurlijk niet af met alleen meubels. Je kleed de slaapkamer aan met leuke accessoires. De landelijke stijl pas erg mooi bij steigerhouten meubels. En in een natuurlijke kinderkamer komen ze helemaal goed tot hun recht.

Wil je de kinderkamer helemaal compleet maken. Kies dan voor accessoires van hetzelfde hout als de meubels. Bij Zomerzoen verkopen ze deze. Hierbij moet je denken aan een wandlamp, een wandrek met klok of een stoer naambord voor aan de muur.

Bron: 1. Kinderkamer Paradijs – 2. Studio Ditte

nog meer: wooninspiratie