WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Scandinavische kinderkamer

Hartstikke populair tegenwoordig is een Scandinavische kinderkamer. Een rustige, ruime en lichte kamer met een paar unieke items. De basis is vaak wit met zwarte en grijze accenten aangevuld met natuurlijke kleuren en materialen. 

scandinavische kinderkamer scandinavische kinderkamer scandinavische kinderkamer scandinavische kinderkamer scandinavische kinderkamer  scandinavische kinderkamerscandinavische kinderkamer

Scandinavische kinderkamer

Pinterest staat vol met mooie Scandinavische kinderkamers. We verzamelden de mooiste kamertjes en geven je inspiratie voor een moderne kinderkamer! Zwart en wit zijn perfecte kleuren voor een Scandinavische kinderkamer. Ga voor witte muren en meubels met hier en daar een zwart item. Ook geometrische en grafische prints zie je veel terug in Scandinavische woonstijlen. Van wiebertjes tot strepen en van wolkjes tot stippen. Mix en match! Een kinderkamer in Scandinavische stijl hoeft absoluut niet kil en ongezellig te zijn. Gebruik ‘warme’ accessoires, zoals een gehaakte poef, zacht schapenvachtje of houten meubels. Je hoeft je niet enkel te beperken tot zwart en wit. Juist een mooie pastelkleur kan de kinderkamer net iets meer sfeer geven. Vind je deze woonstijl ook zo mooi en droom je van een Scandinavische kinderkamer? Wij helpen je alvast een handje met deze mooie items!

Bron: Pinterest

nog meer: wooninspiratie