WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkamer roze prinses

Droomt jouw kleine meid ook van haar eigen prinsessenkamer? Met onze tips tover je de kinderkamer om in een échte prinsessenkamer. Laat haar elke dag als een prinsesje voelen in haar eigen kinderkamer roze prinses.

kinderkamer roze prinses

Roze prinsessenkamer

In een echte prinsessenkamer is bijna alles van roze en glitters. Het liefst verf je de muur daarom roze. Of laat een muurschildering van een kasteel op de muur schilderen. Heb je hier geen tijd voor en wil je een snelle prinsessen make over? Gebruik dan muurstickers. Bij Maus & Co vind je deze leuke fee en prinses muursticker. Of maak de muursticker iets persoonlijker door haar naam onder deze droomkasteel sticker te laten zetten.

Prinsessenbed

Het pronkstuk van de prinsessenkamer moet toch wel het prinsessenbed zijn. Er is genoeg keuze uit verschillende soorten prinsessenbedden. Eenpersoons-bedden worden bijvoorbeeld omgetoverd tot een ware prinsessenkoets. Hoogslapers kunnen worden verbouwd tot een kasteel. Op Pinkorblue.nl vind je deze TICAA halfhoogslaper met glijbaan en toren. Of maak hem zelf! In het artikel Prinsessenbed zelf maken lees je hoe.

Kinderkamer roze prinses

Naast een bed heb je ook andere meubels nodig zoals een kast en een bureau. Houd deze neutraal en voeg meubels in prinsessenstijl toe zoals een brocante kaptafel of een barok armstoel. Op Mooiaandemuur.com vind je deze glamour fauteuil voor kinderen. Ideaal voor een roze prinsessenkamer.

Bron: Pink or Blue

nog meer: wooninspiratie