WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkamer Prenuptia

Prenuptia heeft vele leuke kinderkamers. Met de winkels in België, ligt het voor de meesten van ons niet om de hoek. Ben jij op zoek naar een kinderkamer Prenuptia? Vind hieronder alle informatie.

kinderkamer prenuptia

Kinderkamer Prenuptia

Op de website Van Prenuptia zijn een aantal kinderkamers te zien. Het plaatje hiernaast is bijvoorbeeld de “mix & match” kamer. Op hun website vind je nog een paar voorbeelden van kinderkamers en van babykamers. Wil je meer zien? Ga dan een keertje langs bij de winkels van Prenuptia.

Locatie winkels

Op nog geen twee uur rijden vanaf Utrecht vind je de winkels van Prenuptia. In het plaatsje Genk vind je de twee Prenuptia winkels tegenover elkaar. De winkels zijn gericht op wonen en slapen, en hebben een uitgebreide collectie in de showroom staan.

Collectie Prenuptia

Wil je alvast een voorproefje van de collectie? Kijk dan eens in de catalogus van Prenuptia. Hier kan je zien wat ze allemaal hebben. Vanaf pagina 134 vind je de kinderkamers van Prenuptia. Van babykamer tot tienerkamer, Prenuptia heeft het. Het is helaas niet mogelijk om de meubels van Prenuptia online te bestellen. Daarvoor moet je nog steeds een ritje naar België maken.

Tweedehands kinderkamer Prenuptia

Op Belgische tweedehands websites kom je nog wel eens een kinderkamer prenuptia tegen. Je kan het natuurlijk ook eens op marktplaats proberen. Omdat Prenuptia nog niet heel bekend is in Nederland, worden er ook weinig tweedehands kinderkamers van Prenuptia aangeboden.

Kijk voor de aanschaf nog eens naar het artikel over kinderkamer inrichten. Zo kan je van tevoren al bedenken waar je naar opzoek bent.

Bron beeld: Prenuptia

nog meer: wooninspiratie