WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkamer pimpen

Er zijn geen honderden euro’s of een complete metamorfose nodig om een mooie en nieuwe kinderkamer te krijgen. Je kunt de kinderkamer ook pimpen! Met een paar nieuwe accessoires, een likje verf en een mooi nieuw dekbedovertrek krijgt de kamer al een hele nieuwe look. Lees hieronder hoe je met een paar kleine aanpassingen de kinderkamer pimpt.
Kinderkamer pimpenKinderkamer pimpen

DIY: kinderkamer pimpen

Door zelf kinderkamer accessoires of meubels te maken, spaar je geld uit en weet je zeker dan je een uniek item hebt. Daarnaast maak je het precies zoals je zelf wilt, in een kleur en grootte naar keuze.

Beplak bijvoorbeeld een krukje, kastdeurtjes of een lampenkap met decopatch papier. Dit vrolijke gedecoreerde papier geven een accessoire of meubelstuk een hele nieuwe look. Of maak zelf een dekenkist met de naam van je kind erop. De kist is een perfecte plek voor al zijn of haar speelgoed.

Muren pimpen

Een frisse, nieuwe kleur op de muren heeft meestal een groots resultaat. Wat kleur wel niet kan doen! Zijn alle wanden nu gewoon wit? Koop dan een pot muurverf in een kleur naar keuze. Verf een hele wand of maak een muurschildering op de muur, bijvoorbeeld met sjablonen. Online bestel je voordelig je verf en verfbenodigdheden bij Bestel-verf.nl. Ideeën voor mooie kleuren voor de wand vind je bij kleurinspiratie op vtwonen. Met een paar banen behang of een gave muursticker pimp je de kinderkamer ook in een handomdraai.

Kinderkamer accessoires

Met pompoms of slingers van Psikhouvanjou.nl wordt de kamer meteen een stuk gezelliger. Leg op de vloer van de kinderkamer een lekker warm vloerkleed. In het artikel Vloerkleed vind je verkoopadressen voor mooie vloerkleden.

Kinderkamer voorbeelden

De beste manier om aan ideeën voor de kinderkamer te komen is het bekijken van andere kinderkamers. Op onze Binnenkijken pagina vind je foto’s van honderden kinderkamers.

Bron: 101woonideeën

nog meer: wooninspiratie