WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkamer muurschildering airbrush

Een muurschildering is een echte eyecatcher in de kinderkamer. Professionals maken adembenemende kunstwerken op de muur. Er zijn verschillende technieken, maar het mooiste is wel de airbrush. Hiermee krijg je niet van echt te onderscheiden schilderingen.

jungle kinderkamer

kinderkamer muurschildering

muurschildering

kinderkamer wanddecoratie

muurschildering

Airbrush muurschildering

Met een muurschildering wordt de kinderkamer een gezellige en vrolijke plek om te slapen en te spelen. Een themakamer maak je helemaal af met een grote schildering van een favoriet figuur. Wat is er voor kinderen leuker dan voor het slapen gaan nog even mee op avontuur te mogen met Peter Pan en zijn vriendjes. Of wakker te worden in een junglekamer met de echte Lion King jungle op de muur. Er zijn figuren te over welke straks kunnen schitteren op de wand in de kinderkamer.

Kinderkamer muurschildering

Een airbrush muurschildering laat je maken door het bedrijf R-Brush. Zij maken de mooiste schilderingen. Bijvoorbeeld van Disney figuren, zoals de Duckstad babies of de altijd sierlijke Bambie. Maar ook andere figuren zoals de Me to You beertjes. Deze beertjes zijn zeer geschikt voor in bijvoorbeeld de babykamer.

Neutrale tekeningen

Een muurschildering hoeft niet altijd uit knalkleuren te bestaan. Een mooie zwart-witte of geschetste uitvoering is neutraal en erg mooi. R-Brush heeft de hierboven getoonde Tijgetje gemaakt in het zwart-wit. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het laten airbrushen.

De technieken

Maar wat is airbrushen nou precies? De schilders van R-Brush spuiten als het ware de verf op de muur. Er wordt gebruik gemaakt van een luchtcompressor en een spuitpistool met verf. Hiermee kan je bijna elk object versieren. Dus ook de muur in de kinderkamer.

Beeld: R-Brush

nog meer: wooninspiratie