WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkamer Mammut Roze

De lievelingskleur van veel meisjes blijft toch altijd nog roze. Hoe leuk is het nou om de kinderkamer van je dochter dan ook in een roze stijl in te richten. Ikea heeft een voordelige serie kindermeubelen genaamd Mammut

Kinderkamer Mammut roze

Kinderkamer Mammut Roze

De meubelen in de Mammut serie staan bekend om hun opvallende rondingen, vrolijke kleuren en het functionele design dat overal bij past; bedframes met grote hardroze poten en garderobekasten met flinke deurknoppen. Erg speels allemaal! Voor nog geen € 350 heb je al een Mammut roze/rood bed, kledingkast en ladekast. Zo kun je de kinderkamer nog eens voordelig inrichten. Overigens zijn er ook openkasten, nachtkastjes en wandplanken in dezelfde soort stijl. Deze zijn wel alleen verkrijgbaar in de kleur rood.

Ikea kindermeubels

De Mammut serie bestaat verder uit een blauwe variant voor jongens en een kindertafel-, krukje en – stoel in verschillende kleuren. Ikea verkoopt verder nog kindermeubelen in twee verschillende stijlen: Kritter en de Minnen serie. De Mammut serie is bij kinderen veelal het populairst.

Meer roze kinderkamers

Voor een roze kinderkamer kun je ook eens een kijkje nemen bij het artikel over prinsessenkamer voor jouw prinses. Vaak zijn deze al in een roze kleurenpalet ingericht.

Bron: Ikea

nog meer: wooninspiratie