WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkamer Loods 5

Zowel in Zaandam als in Sliedrecht vind je vestigingen van de winkel Loods 5. Hier hebben ze collecties van meer dan dertig merken. Waaronder ook een aantal kindermerken, zoals Stapelgoed, HK living, vtwonen kidscollectie en Colorique. Wil je je kinderkamer inrichten? Begin dan bij Loods 5. Ook al is het alleen om een hele hoop wooninspiratie op te snuiven. 

kinderkamer loods 5
kinderkamer loods 5

Over Loods 5

Loods 5 heeft naast twee winkelvestigingen ook vijf verschillende webshops:

Genoeg websites om te bezoeken! Ben je op zoek naar een bepaald artikel van een kindermerk? Neem dan contact op met een vestiging van Loods 5. Zij kunnen je meer vertellen over hun collecties. Op de website staat maar een greep uit hun assortiment.

Kinderkamer accessoires Loods 5

Accessoires voor de kinderkamer shop je bij Loods 5 ook online. Bekijk eens de design accessoires die geschikt zijn voor kids. Hier vind je leuke kinderstoeltjes, lampen en kussens voor in de kinderkamer.

Meer accessoires koop je in de shop van de huismerk accessoires. Hier hebben ze voornamelijk hele stijlvolle knuffels.

Meubels voor kinderkamer Loods 5

Online is het aanbod voor kinderkamer meubels bij Loods 5 beperkt. Hiervoor zal je echt naar één van de winkels moeten. Wel laten ze een klein stukje van het assortiment aan kindermeubels zien op hun website. Bekijk een stukje van hun aanbod in nachtkastjes en poefen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Loods 5? Bezoek dan een Loods 5 vestiging.

Bron: Loods 5

nog meer: wooninspiratie