WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkamer ideeën

Een kinderkamer inrichten is voor velen een uitdaging. Welke kleuren gebruik je? En ga je voor een thema of een bepaalde stijl? Er is zoveel mogelijk dat je het al snel niet meer weet. Maar daar is hulp! Op kidskamers.nl vind je de leukste kinderkamer ideeën.

kinderkamer ideeënKinderkamer ideeën

kinderkamer ideeënkinderkamer ideeën

Leuke kinderkamer thema’s

Is je kind helemaal gek op auto’s, uiltjes of is je dochter een echte prinses? Dan maak je natuurlijk een prachtige thema-kamer! Bij thema’s vind je allerlei kinderkamer ideeën rond bepaald figuur of thema. Populaire thema’s zijn de kinderkamer Holland en kinderkamer uiltjes. Dit zijn echte trends op het gebied van kinderkamers. Beiden erg gemakkelijk toe te passen met de juiste accessoires en kleurenpaletten.

Kinderkamer zelfmaakideeën

Ben je lekker handig en creatief? En schrikt een naaimachine of hamer je niet af? Dan maak je zelf een kinderbed of leuke poefjes. Aan de hand van duidelijke werktekeningen en de juiste adressen voor het materiaal, maak je in een weekendje een leuk meubelstuk of mooie decoraties. Zeker weten dat de kinderkamer straks vol staat met wow-items!

Kinderkamer ideeën met kleur

Bij het inrichten van de kinderkamer speelt kleur een grote rol. Kleur is bepalend voor de sfeer die de kinderkamer uitstraalt. Het kiezen van de juiste verfkleur is nog best lastig. Op vtwonen.nl vind je naast leuke kleur ideeën voor de kinderkamer ook de online verftool. Met deze tool kun je snel zien hoe een kleur bij jou in de kinderkamer zal staan.

Beeld: ariadne at Home, Kek wonen met Kinderen

nog meer: wooninspiratie