WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkamer Claudia

Met een complete set meubelen ben je zo klaar met het inrichten van de baby- of kinderkamer. Er bestaan veen complete sets voor babykamers, zoals de kinderkamer Claudia.
Babykamer Claudia KadocusBabykamer Claudia Babypark

Kinderkamer Claudia

De set Claudia is een complete babykamer set. Zo’n complete babykamer bestaat meestal uit een wieg, kledingkast en commode. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de muren verven en wat leuke accessoires plaatsen en je kinderkamer is klaar! Van de kinderkamer Claudia bestaan twee varianten, namelijk de set van babypark en Kadokus. Deze hebben beide een heel andere stijl.

Babykamer Claudia van Babypark

Bij babypark kun je de babykamer Claudia Opaal van het merk Kidsmill bestellen. Babykamer Claudia heeft een romantische uitstraling en is perfect voor meisjes. De kamer bestaat uit een linnenkast, ledikant en commode. Da meubels zijn gemaakt van Massief naaldhout en zijn goed afgewerkt, de laden en deurtjes zijn strak afgelakt. Ga naar Babypark voor meer informatie over de babykamer Claudia Opaal. De meubels zijn wit gekleurd, dus op de muren van de kamer kun je je nog helemaal uitleven.

Babykamer Claudia van Kadokus

De babykamer Claudia van Kadokus is een set met een wit-grijze kleur. Door de neutrale kleurencombinatie kan de set zowel voor een jongen als een meisje worden gebruikt. Handig dus als je nog niet weet wat je verwacht. De set is gemaakt van een combinatie van MDF en meubelplaat. De set bestaat uit een ledikant, commode en een kast. Daarnaast kun je er een wandrekje bij bestellen. Ga naar de webshop Kadokus om de kinderkamer Claudia te bestellen.

Meer complete kinderkamers

Natuurlijk zijn er nog veel meer complete sets voor kinderkamers verkrijgbaar. Lees daar meer over in het artikel complete kinderkamer. Andere complete sets voor babykamers zijn babykamer Optima, babykamer Denver, babykamer Chicago en babykamer Alaska.

Bron: Babypark & Kadokus.

nog meer: wooninspiratie