WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Vliegtuig accessoires voor de kinderkamer

Is jouw zoon gek op straaljagers, vliegtuigen en helikopters? Maak dan een vliegtuig slaapkamer met decoraties en accessoires met een print of in de vorm van vliegtuigjes. Wij zetten de leukste kinderkamer accessoires vliegtuig voor jou onder elkaar.Kinderkamer accessoires vliegtuigKinderkamer accessoires vliegtuig

Kinderkamer accessoires vliegtuig

Een kinderkamer accessoires vliegtuig, wordt de slaapkamer een echte vliegtuigkamer. Een leuk is om verschillende miniatuur vliegtuigjes in de speelgoedwinkel te kopen. Bevestig aan de onderkant van de vliegtuigjes een klein, sterk magneetje. Wanneer je een wand in de slaapkamer geverfd hebt met magneetverf, hang je een hele hoop vliegtuigjes bij elkaar aan die wand. Of plak ze met dubbelzijdige tape op de muur!

Muursticker vliegtuig

Met een grote muursticker aan de wand, uiteraard in de vorm van een vliegtuig, kunt je helemaal niet meer om het thema heen. Een schoolbordsticker in de vorm van een vliegtuig is te koop in onze shop. Met schoolkrijt maakt je kind er grappige tekeningen op of kunnen jullie berichtjes naar elkaar schrijven.

Liever behang op de muur met meerdere, verschillende vliegtuigen? Ga dan voor het Fly Away behang van Eijffinger, te koop bij Ik en Ik.

Kinderkamer sierkussens vliegtuig

Als finishing touch leg je midden in de kinderkamer dit grote vliegtuig speelkussen van de webshop Verwende Apen. Het kussen is maar liefst 100×130 cm groot en is dus heerlijk om op te zitten, liggen of hangen.

Bron: 1. Showhome.nl – 2. Ik en Ik

nog meer: wooninspiratie