WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderbureau white wash

Een kinderbureau is om huiswerk aan te maken of te knutselen. Een kinderbureau white wash staat erg mooi in de kinderkamer. Hieronder zijn de leukste exemplaren voor je verzameld. 

kinderbureau white wash

Witte bureaus voor meiden

Wil je en ruimte keuze aan witte bureaus? Kijk dan even bij Bopita. Allerlei verschillende white wash bureaus zijn daar te koop.

Voor jongens

Een wit bureau kan ook heel goed voor jongens. Kies dan wel een stoer exemplaar uit. Bijvoorbeeld die van Saartje Prum. Het bureau is gemaakt van oude steigerdelen. Hij is mat wit geschilderd, wat hem een robuuste uitstraling geeft. Voor wat strakkere exemplaren kijk je bij Babypark. Deze zijn hoogglans wit en te koop in allerlei uitvoeringen.

Kinderbureau white wash zelfmaken

Een bureau in white wash heb je eenvoudig zelf gemaakt. Wat je ervoor nodig hebt is een oud bureautje of één van onbehandeld hout. Schuur het bureau goed op zodat alle verf en lak eraf is. Behandel het bureau met witte beits. Het is aan jezelf hoe vaak je het bureau verft. Hoe meer lagen, hoe minder transparant het wit zal zijn.

Voor nog meer inspiratie voor een kinderbureau lees je de artikelen kinderbureau of brocante kinderbureau. Daarnaast vind je op MyHomeshopping meer kinderbureaus en overige meubels voor de kinderkamer.

Bron: Comingkids

nog meer: wooninspiratie