WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderbureau sloophout

Een kinderbureau sloophout of steigerhout in de kinderkamer staat erg stoer. Huiswerk maken aan dit kinderbureau is dan ook echt geen straf. Kies een bureau van sloophout uit of laat er één op maat maken naar eigen wens.
Kinderbureau sloophout

Kinderbureau van sloophout

Voor de mooiste meubels gemaakt van steigerhout moet je bij Jorg-Steigerhout zijn. In hun atelier maken ze alle meubels met de hand. Uiteraard horen daar ook kinderbureaus bij. Ze verkopen verschillende soorten bureaus. De één heeft een ladekastje en elementen van steigerbuizen. Een ander heeft een paar schappen onder of op het bureau. Maar je kunt ook kiezen voor een heel eenvoudig exemplaar zonder bergruimte.

Op de website van Meubelen van Steigerhout staan ook verschillende leuke kinderbureaus. Je kunt een keuze maken uit het huidige aanbod of contact opnemen om een bureau op maat te laten maken.

Sloophouten meubels op maat

Steigerhouten meubels zijn gemaakt van oude steigerplanken. Dit is een ander soort hout dan sloophout. Het laatste houtsoort is afkomstig van oude deuren, kasten, noem maar op. Hierdoor heeft het hout een bijzonder karakter en elk plankje een andere kleur en structuur. Er zijn twee ateliers waar je meubels van sloophout op maat kunt laten maken. Dit zijn Atelier Daulnis en De Steigeraar. Met hen kan je contact opnemen voor een kinderbureau van sloophout.

Meer meubels van steigerhout

Bij een kinderbureau van sloop- of steigerhout horen natuurlijk meer meubels van hetzelfde houtsoort. Bijvoorbeeld een kinderbed sloophout. Je kunt ook zelf aan de slag gaan met steigerhout en eigenhandig hele mooie meubels maken. Dan is een steigerhout bouwtekening onmisbaar.

Beeld: Jorg Steigerhout

nog meer: wooninspiratie