WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderbehang uil

De uil is toch wel een van de meest populaire figuurtjes voor in de kinderkamer op dit moment. Het zal je dan ook niet verbazen dat er een groot assortiment kinderkameritems met dit figuurtje is. De kamer kan compleet in de stijl van de uil gedecoreerd worden, onder andere met uiltjes kinderbehang. En dat de uiltjes niet snel zullen vervelen, maakt dit een tijdloos thema voor de kinderkamer. 
kinderbehang uil

Kinderkamer uil

Je vindt bij Ik en ik een muursticker van een paar uilen op een tak. De zachte kleurtjes van de uiltjes zorgen voor een vrolijke kinderkamer.

Kinderbehang uil

Een vrolijke kinderkamer creëer je met het uilen behang van Ferm Living. Dit fraai vormgegeven behang met uiltjes maakt de kinderkamer speels en kleurrijk. Omdat de print vrij druk is, kun je de andere wanden een blauwe of oranje tint geven.

Uiltjesbehang

Ook uniek zijn de behangfiguren van Studio Poppy. Voor dit uiltje op een tak kun je namelijk zelf de print kiezen. Je kunt van tevoren de vele prints proberen op het uitje. Neutrale wanden in de kinderkamer vrolijk je op met de muurstickers met uilen van Mister Design. Deze vrolijke uiltjes zijn er in verschillende kleuren, en passen dus in iedere stijl kinderkamer.

Bron: Mister Design

nog meer: wooninspiratie