kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderbehang Gamma

Ben je op zoek naar kinderkamerbehang van de Gamma? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de collectie Lief! behang. Behang met vrolijke prints, speciaal voor de kinderkamer. Wat heeft kinderbehang Gamma nog meer te bieden? 
kinderbehang Gamma

Lief! behang Gamma

De collectie Lief! behang bestaat uit een aantal kleurrijke kinderbehangetjes. Bijvoorbeeld het behang met medaillons. Versierd met onder andere helikopters en boten in de kleuren rood en blauw met een neutrale witte achtergrond. Dit behang past zowel op een jongenskamer als op een meisjeskamer.

Ook voor de babykamer heeft Gamma leuk behang. Bijvoorbeeld het Lief! Gekleurd kuiken behang. Door de neutrale achtergrond passen de vrolijke gekleurde kuikentjes bij elke kleur babykamer. Bekijk ook de andere behangsoorten uit de Lief! collectie.

Kinderbehang meisjes Gamma

Is jouw dochter een echt meisjes-meisje? Bekijk dan het Lief! gekleurd medaillon behang. Het behang met roze fotolijstjes, ouderwetse muurlampjes en vogelhuisjes past goed in een vrolijke meisjeskamer. Dit behang is er met een neutrale achtergrond en met roze achtergrond. vtwonen heeft een behangcollectie waar dit leuke frambozenrood/witte behang te vinden is. Het oversized popart dessin kenmerkt dit vrolijke retro behang.

Kinderbehang jongens Gamma

In de kamer van een echte boekenwurm past het behang Alpha van vtwonen als geen ander. Het behang met letters en cijfers in vergrijsd hout is stoer en opvallend. De kamer van een echte durfal kan behangen worden met boomstammenbehang. Een kamer met dit behang kun je leuk aankleden met houten krukjes, touwen aan de wand en jungle muurstickers. Voor een echte junglekamer kun je inspiratie uit het artikel Jungle kamer ideeën halen.

Handig om te weten is dat Vinyl behang makkelijk te reinigen is, en dus ideaal voor de kinderkamer!

Bron: Gamma

nog meer: wooninspiratie