WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Twijfelaar in de tienerkamer

Is je zoon of dochter toe aan een kamer die meer bij de tienerleeftijd past? Dan is een twijfelaar absoluut een goede oplossing voor de tienerkamer. Je kind kan lekker ruim liggen en als er een vriendje of vriendinnetje komt logeren, passen ze gemakkelijk samen in het bed.

Tienerkamer meisje - PiP Studio - vtwonen

Extra ruimte in bed

Een kinderbed is vaak erg klein, terwijl een tweepersoonsbed weer te veel ruimte inneemt. Met een twijfelaar los je dit probleem voor de tienerkamer op. De naam zegt het al: de breedte van het bed twijfelt tussen een één- en tweepersoonsbed in. Meestal is een kinderbedden twijfelaar 120 centimeter breed. Veel mensen kiezen voor deze tussenmaat als ze in hun eentje lekker ruim willen liggen, met zijn tweeën knus willen slapen of niet genoeg ruimte hebben voor een tweepersoonsbed van minimaal 140 centimeter breed.

Mooie twijfelaars

vtwonen heeft ook een aantal mooie twijfelaars voor de tienerkamer, maar ook voor volwassenen die niet voldoende plek hebben voor een tweepersoonsbed. Bekijk onze selectie:

Matras en beddengoed

Een groter bed vraagt natuurlijk wel om een nieuw matras en beddengoed. Een matras van een eenpersoonsbed past er namelijk niet in. In onze webshop verkopen we matrassen van 120 centimeter breed. Ook moet je nieuw beddengoed aanschaffen, want het oude hoeslaken past niet op het matras voor de twijfelaar.

nog meer: wooninspiratie