WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderbed sloophout

Met sloophout en steigerhout wordt meestal hetzelfde bedoeld. Steigerhout is een stoer en ruig materiaal. Er worden mooie en hippe kinderbedden van gemaakt. Ze zijn gemakkelijk te combineren met de rest van de inrichting en passend bij elke stijl.

Kinderbed sloophout

Bedden van steigerhout

Bij Jorg Steigerhout maken ze allerlei verschillende bedden van steigerhout. Van hoogslapers, eenpersoonsbedden tot een bedstee. Je kunt verschillende meubels ook in afwijkende maten bestellen. Deze worden dan voor je gemaakt. Kijk ook eens bij Mooi van Steigerhout. Zij hebben een ruime collectie aan kinderbedden van steigerhout. Zelfs een ledikant voor baby’s. Alle meubels worden zo glad mogelijk opgescheurd tegen splinters.

Steigerhouten kinderbed laten maken

Als je ergens een mooi bed hebt gezien, kan je natuurlijk door een goede timmerman een soortgelijk bed laten maken. Ga in de buurt op zoek naar een goede vakman. Met hem of haar kun je jouw wensen bespreken. Op deze manier heb je straks een uniek kinderbed van sloop- of steigerhout.

Steigerhouten meubels

Prachtige kinderbedden van oude steigerdelen zijn te koop bij Saartje Prum. Zowel peuterbedden als kinderbedden. Leuk en multifunctioneel is ook de bedbank. Kijk ook eens bij de overige meubels. Een kast of speelgoedkist van steigerhout past er natuurlijk super bij. En als je toch op die site bent, snuffel dan ook tussen de leuke accessoires die ze verkopen.

Kinderbed sloophout

Wil je geen steigerhouten bed maar echt één van sloophout? De Steigeraar maakt van oude planken de mooiste bedden. Ook voor kinderen, de meeste planken zijn tussen de 10 en 100 jaar oud. Oude planken krijgen hierdoor een nieuw leven. De planken hebben allemaal hun eigen kleur en uitstraling. Hierdoor wordt het bed een kleurrijk geheel.

Voor andere bedden van sloophout, kan je bij Van Oud Hout terecht. Zij maken bedsteden, kinderbedden en andere meubels op maat.

Beeld: De Steigeraar

nog meer: wooninspiratie