WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderbed met uitvalbeveiliging

Als je kind een echte draaikont is in bed, dan is de kans aanwezig dat hij of zij regelmatig uit het bedje valt. Om dit te voorkomen bestaan er uitvalbeveiligingen. Het handigste is om meteen een kinderbed met uitvalbeveiliging aan te schaffen. En is je kind wat ouder, dan demonteer je de beveiliging gewoon. 
Kinderbed met uitvalbeveiliging
Kinderbed met uitvalbeveiliging

Trendy bed met uitvalbeveiliging

Bij Tienerkamer.nl ben je aan het juiste adres voor een kinderbed met uitvalbeveiliging. Deze webshop verkoopt onder andere de Trendy serie; strakke en functionele bedden met lades eronder. Deze white wash bedden zijn verkrijgbaar met uitvalbeveiligingen met kleurrijke details. Zoals de kleuren roze, paars, blauw en zwart. Zowel aan de voor- en achterzijde van het bed is een uitvalbeveiliging mogelijk.

Flexa bed met uitvalbeveiliging

Een andere serie bedden met uitvalbeveiliging is de beddenserie van Flexa, ook verkrijgbaar bij Tienerkamer.nl. Deze bedden zijn hoogglans wit en hebben een grijze, paarse of witte uitvalbeveiliging aan de voorkant, welke uiteraard demontabel is. De ronde uitgesneden details in de beveiliging maken het een heel speels kinderbed.

Prinsessenbed

Voor de echte prinsesjes heeft Tienerkamer.nl een droombed: een heus prinsessenbed met uitvalbeveiliging. Dus ook geschikt voor peuters. Op de uitvalbeveiliging staat een prachtige print met prinsessen in een sprookjeswereld. Het is een hemelbed met een vrolijke hemel met print van kleurrijke vogeltjes.

Koop alvast een hoogslaper

Denk je dat je kind een over een aantal jaar een hoogslaper super stoer zal vinden? Koop er dan alvast één bij Tienerkamer.nl. Bij een hoogslaper wordt namelijk al standaard een uitvalsbeveiliging bijgeleverd. De eerste jaren monteer je gewoon de verhogingspoten nog niet onder het bed. En is je kind groot genoeg, dan ze je de poten eronder, monteer je het trappetje eraan en wordt het ledikant een gave hoogslaper. Zo bouw je het bed beetje voor beetje met je kind mee.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie