WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderbed met onderschuifbed

De loze ruimte onder een kinderbed kun je voor allerlei dingen gebruiken. Als je kind vaak vriendjes of vriendinnetjes te logeren krijgt is een onderschuifbed handig. Zo heb je altijd een logeerbed bij de hand, terwijl het nauwelijks ruimte inneemt. 
Kinderbed met ></p>
<h2>Kinderbed met onderschuifbed kopen</h2>
<p>Een onderschuifbed is heel handig als je kind vaak logees heeft. Je schuift het bed onder het bed vandaan en je hebt er een slaapplaats bij! Bij <a title=Tienerkamer.nl kun je eens kijken voor een mooi kinderbed met onderschuifbed.

Uitschuifbedden

De mooiste kinderbedden met een onderschuifbed zijn te vinden op Tienerkamer.nl. Onder bijna alle bedden van deze website kun je een uitschuifbed plaatsen. Handig dus! Daarnaast hebben ze nog veel meer andere handige ideeën voor je kinderbed.

Logeerbed

Een onderschuifbed zal meestal dienen als logeerbed. Je kunt ook een slaapbank aanschaffen, een uitvouwstoel of een klapbed. En zo zijn er nog veel meer handige ideeën. Op die manier kun je de ruimte onder het weer gebruiken als opbergruimte.

Meer onderschuifbedden

Natuurlijk kun je ook andere spullen kwijt onder een uitschuifbed. Kijk bijvoorbeeld eens bij kinderbed met lade, daar vind je alles over lades onder een kinderbed. Onder zo’n bed kun je namelijk veel meer kwijt dan je denkt. Dus toch geen logeerbed? Denk dan eens aan opbergruimte.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie