WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderbed met lade

Onder een bed of hoogslaper bevindt zich vaak een loze ruimte. Deze kan je praktisch benutten door lades, schappen of kastjes. Hierin kan je van alles kwijt, van speelgoed, bedlinnen tot een compleet logeerbed. Vind hieronder het perfecte bed met lades. 

Kinderbed met opbergruimte

Kinderbed met lade

Onder een laag ledikant passen passen veel meer spullen dan je denkt. Lades onder het bed zorgen voor lekker veel opbergruimte. Vooral bij de bedden van Leen Bakker. Daar verkopen ze allerlei verschillende kinderbedden met zeeën van opbergruimtes. Met laatjes, een extra bed of schapjes. Praktisch!

Meer kinderbedden met lade vind je bij Babypark. Bijvoorbeeld het Jelle Mix Juniorledikant, dit kinderbed heeft een sloophout look en heeft een grote lade onder het gehele bed. Een ander kinderbed met lade is het bed van Coming kids, dit bed heeft een look van steigerhout.

Kajuitbed met lade

Een kajuitbed is een laag ledikant met heel veel opbergruimte onder het bed, het perfecte kinderbed met lade! In het assortiment van LIFETIME zit een kajuitbed met 2 ruime kasten met deurtjes, een brede lade en een open vak. Ideaal om al dat losse speelgoed op te ruimen. De fronten en panelen zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Er is dus altijd wel een kleur die bij de kinderkamer past.

Bed met lades

Voor het leukste bed met lades ga je naar Steigerhouten meubelshop. Daar verkopen ze bedden van steigerhout met meerdere grote lades eronder. Perfect voor in een stoere jongenskamer. Het bed heeft een strakke afwerking en is splintervrij. Ze kunnen de steigerhouten bedden in elke gewenste maat maken.

Bron: matrasdirect.nl

nog meer: wooninspiratie