WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderbed en bankje ineen

Een kinderbed wordt een bankje door aan de achterkant van het bed een houten bedpaneel te monteren. Lekkere grote kussen er tegenaan en je kind kan lekker kletsen met vriendinnen of fijn een boekje lezen op de bedbank.
Kinderbed en bankje ineen

Een kinderbed en bankje ineen

De kinderbedden van Tienerkamer.nl zijn meer dan alleen een bed om in te slapen. Alle bedden hebben de mogelijkheid om aan de achterzijde een verhoogd bedzijde te plaatsen. Zo verandert het bed in een bedbank. Overdag een lekkere bank om op te relaxen en heerlijk te vertoeven. En ’s nachts een bed om te slapen. De meeste bedden zijn compleet wit, maar enkele exemplaren hebben een blauwe, paarse, roze of zwarte elementen.

Ook aan de voorzijde is een soortgelijk bedpaneel te plaatsen. Dit wordt dan een uitvalbeveiliging. Meer informatie hierover vind je in het artikel over kinderbed met uitvalbeveiliging.

Sierkussens op het bed

Het bed verandert pas echt in een bank met een flinke stapel sierkussens. Voor zowel meisjes als jongens zijn er heel veel verschillende soorten kussen te koop. Denk voor meiden aan kussen met felle kleurtjes, bloemen en vrolijke applicaties. Voor jongens zijn kussen van ruige materialen als linnen en canvas erg geschikt of met een stoere opdruk van verkeersborden of een elektrische gitaar. Bekijk het artikel Sierkussens voor de leukste exemplaren.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie