WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderbed Bopita

Het kindermeubelmerk Bopita staat bekend om haar moderne, tijdloze en hoogwaardige kinderkamer meubelen. Ga voor een kinderbed Bopita met uitvalbeveiliging of een bed in de vorm van een huis.

Bopita Combiflex

Bopita heeft met haar Combiflex programma een mooie serie kinderbedden die geschikt zijn voor zowel peuters als tieners. Bij Luzan Tienerkamers vind je de Bopita kinderbedden voor een hele scherpe prijs. Alle bedden zijn hier uit voorraad leverbaar en heb je binnen vijf dagen in huis.

Het kinderbed Bopita is gemaakt van massief hout en is afgewerkt met een milieuvriendelijke witte lak. Alle meubelen uit het Combiflex programma kun je goed combineren met alle meubelen en accessoires uit het Mix en Match programma.

Kinderbed Bopita

De kinderbedden van Bopita gaan een kinderleven lang mee. Elk bed is namelijk om te bouwen van een laag- naar hoogslaper of van een eenpersoonsbed naar een stapelbed. Onder elk bed zit een grote uitschuiflade voor extra opbergruimte of als logeerbed.

Begin met het basic kinderbed Bopita met uitvalbeveiligingen aan beide lange zijdes voor de allerkleinste. Of maak er een Bopita bedbank van door alleen aan de achterzijde een verhoogde uitvalbeveiliging te monteren. Een flinke stapel sierkussens op het bed en de film-/kletsavondjes kunnen beginnen.

Bijzondere kinderbedden van Bopita

Naast het basisledikant van Bopita zitten er meer soorten bedden in het Combiflex programma. Zoals het praktische Bopita compactbed. Onder dit bed zit heel veel opbergruimte voor meerdere opbergbakken of een dubbele bedlade.

nog meer: wooninspiratie