WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kanten gordijnen voor kinderkamer

Met kanten gordijnen creëer je een romantische sfeer in de kinderkamer. Een kinderkamer met een vintage tintje straalt vaak gezelligheid uit. Vooral de kanten gordijnen van Ikea zijn erg geschikt voor een meisjeskamer. 
Kanten gordijnen Ikea

Kanten gordijnen Ikea

Ikea heeft erg fijne gordijnen voor de kinderkamer. Vaak zijn deze gordijnen ook nog eens kant-en-klaar, dus je hangt ze eenvoudig op. De gordijnen Alvine Spets van Ikea zijn erg leuk. Deze kanten gordijnen laten licht door, maar ze gaan inkijk tegen. Als je je de gordijnen wilt gebruiken om de kamer donker te maken, kun je beter nog extra gordijnen ophangen die geen licht doorlaten. De kanten gordijnen dienen dan als sfeergordijnen.

Gordijnen van kant

Helaas zijn er op internet niet veel kanten gordijnen voor de kinderkamer te vinden. Je kunt een kijkje nemen bij een grote bouwmarkt. Misschien kun je daar slagen voor een kanten gordijn voor de kamer van de kleine.

Rand van kant

Als je een creatief type bent, is het ook leuk om zelf aan de slag te gaan met een rand van kant of broderierand. Koop mooie gordijnen die goed bij de kinderkamer passen en naai er zelf een kanten rand onder. Bij Pruttelpot vind je een witte broderierand. Zo geef je het gordijn toch een vintage tintje!

Romantische kamer

Een romantische kinderkamer heeft een lieve uitstraling. Met zachte kleuren, brocante meubels en kanten gordijnen maak je het kamertje helemaal af. Nog meer tips en ideeën voor het inrichten van een kinderkamer met een romantische sfeer vind je in het artikel over een romantische babykamer. Succes!

Bron: Ikea

nog meer: wooninspiratie