kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kajuitbed wit

Een bed in de kinderkamer met daaronder allemaal spullen. Herkenbaar? Lijkt opgeruimd, maar het geeft de nodige rommel en stof met zich mee. Veel handiger is het kajuitbed! Ga voor het leuke kajuitbed wit met daaronder kastjes en lades. Alles overzichtelijk en opgeruimd.

kajuitbed wit

Soorten kajuitbedden

Een kajuitbed heb je in veel verschillende soorten. Je hebt kajuitbedden met alleen lades, alleen kastjes of juist allebei. Handig om al je spulletjes in op te bergen. Kajuitbedden zijn hoger dan een regulier eenpersoons ledikant. Hierdoor passen er grote lades onder met zeeën opbergruimte.

Multifunctioneel kinderbed

Kajuitbedden zijn handig voor de opbergruimte, maar ze hebben meer positieve eigenschappen. In het artikel Kajuitbed LIFETIME Original lees je meer voordelen en mogelijkheden van kajuitbedden. Komt het je bekend voor dat wanneer je kind een logee krijgt, je alle spullen weer van zolder moet halen? Dat hoeft niet langer. In het artikel kajuitbed met logeerplek lees je hoe dit  veel makkelijker kan; met een bedlade onder het bed!

Kajuitbed wit kopen

Felgekleurde muren, een kamer vol accessoires. Druk genoeg in de kinderkamer. Het bed kan wel een neutrale kleur gebruiken. Ga voor het kajuitbed wit om rust te creëren in de kinderkamer. Ook kun je een kajuitbed wit afwisselen met gekleurde accenten. Met gekleurde lades en kastjes kies je voor een kleur die bij de kinderkamer past. Een leuk kajuitbed wit kun je kopen bij Wehkamp. Bij dit kajuitbed wit van Wehkamp kies je voor bijpassende witte opbergvakken of juist voor gekleurde vakken in grijs en roze. Bij Baby & Tiener vind je het Alta Kajuitbed. Ook bij MisterBed verkopen ze mooie kajuitbedden in wit.

Bron: Baby & Tiener

nog meer: wooninspiratie