WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kajuitbed mét logeerplek

Chips eten, cola drinken, films kijken of gamen en tot in de late uurtjes giechelen. Zulke logeerpartijtjes zijn de beste! Misschien voor je eigen nachtrust iets minder, maar kinderen vinden het te gek. Voorkom gesleep met luchtbedden of matrassen met dit kajuitbed met logeerplek van Coming Kids.

meisjeskamer kajuitbed

Kajuitbed met lade

Kinderkamer Flex

De oplossing: een bedlade

“Máám, mag …… blijven slapen?” – je hebt het vast vaak genoeg gehoord en je ziet het alweer voor je: jij bent degene die het matras van zolder af kan halen of het luchtbed op mag gaan pompen. Met een logeerbed onder het bed van je zoon of dochter wordt logeren ineens een stuk makkelijker. Schuif de bedlade onder het bed vandaan en er komt een compleet opgemaakte slaapplek tevoorschijn.

In de lade ligt een stevige lattenbodem waar een eenpersoons matras op past. Zo is het een volledige, goede en stevige slaapplek voor de logee.

Kajuitbed Coming Kids

Het kajuitbed uit de serie Flex heeft drie opstaande zijdes en is dus ook te gebruiken als (bed)bank. Een paar kussens op het bed en klaar ben je. Nog een fijne bijkomstigheid; de bedlade gaat niet ten koste van de opbergruimte, want in de bedlade zitten weer twee opberglades. Hierin is ruimte genoeg voor het opruimen van beddengoed.

Kinderkamer Flex

In de juniorserie Flex van Coming Kids zit naast een kajuitbed ook een bureau, linnenkast, boekenkast en nachtkastje. Hiermee richt je een complete kinderkamer in. Alle meubelen zijn gemaakt van MDF en zijdeglans wit afgelakt. Het kajuitbed is nu verkrijgbaar voor een actieprijs: van € 569,- voor € 499,-!

Verkoopadressen

Kijk hier voor een Coming Kids dealer bij jou in de buurt of bezoek een van de webshops waar ze de collectie van Coming Kids verkopen.

Bron: Coming Kids

nog meer: wooninspiratie