WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

K3 behang voor kinderkamer

Zingt jouw dochter het liefst de hele dag door liedjes van K3? Zo’n echte fan maak je natuurlijk het meest blij met een K3 kamer! Dat betekent aan de slag met K3 behang, veel bonte kleuren en items van de populaire meidengroep. 

k3 behang

K3 behang

Onmisbaar in de K3 kamer zijn natuurlijk de drie meiden zelf. Afgebeeld op dekbedovertreksets, pyjama’s, pennen en speelgoed. In de webshop van studio100 vind je veel artikelen voor een echte K3 kamer.

Aan de wand van een echte K3 kamer hoort natuurlijk K3 behang. Helaas is er online geen K3 behang verkrijgbaar. Maar dit is gelukkig creatief op te lossen! De kleuren van K3 zijn bont; roze, geel, groen en blauw. Verf één wand in de kleuren van zo’n vrolijke regenboog. Maak banen naast elkaar in groen, geel, oranje, rood, blauw, paars en begin weer bij groen. Een andere wand kan behangen worden met kleurrijke bloemen. Bijvoorbeeld met dit vrolijke behang van Behang 4 Kidz.

Wanddecoratie K3

Een andere creatieve oplossing in plaats van K3 behang zijn K3 posters aan de wand. Deze kun je vinden bij SchoMeij’s Speelpaleis. Kleed de wand verder aan met de K3 klok van De grote speelgoewinkel.

Kinderkamer K3

Als je de wensen van je kind voor een complete K3 kamer wel wat te veel vindt, kun je het ook subtieler aanpakken. Je kunt de wanden in een neutrale kleur houden en er vrolijke muurstickers op plakken. Versier de kamer dan met losse K3 accessoires, zoals fotolijstjes met K3 afbeeldingen, een vrolijke K3 dekbedovertrek en de speelgoedton van Studio 100.

Bron: SchoMeij’s Speelpaleis

nog meer: wooninspiratie