WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Jip en Janneke bij HEMA

Wie kent ze niet: Jip en Janneke. En ze bestaan al 60 jaar! Jip en Janneke zijn ontstaan in de verhalen van Annie M.G. Schmidt. Om het jubileum te vieren is er door HEMA een speciale Jip en Janneke collectie gemaakt. Stuk voor stuk leuke producten die ook perfect zijn voor in de kinderkamer.
Jip en Janneke bij HEMA

Jip en Janneke

Jip en Janneke zijn bekend van de verhalen van Annie M.G. Schmidt. Zij schreef onder deze titel diverse verhalen voor kinderen, waarbij Fiep Westendorp de illustraties maakte. Deze verhalen verschenen in eerste instantie in de krant. Later zijn de verhalen van Jip en Janneke ook in boekjes verschenen.

De verhalen gaan over het jongetje Jip en het meisje Janneke die die van alles beleven. Vaak worden ze vergezeld door hondje Takkie en de poes Siepie.

Jip en Janneke bij HEMA

Bij HEMA verkopen ze heel veel spulletjes voor kinderen met Jip en Janneke erop. De meeste Jip en Janneke spullen zijn exclusief bij HEMA te koop. In de Jip en Janneke collectie van HEMA zijn onder andere huishoudartikelen, woonartikelen en natuurlijk speelgoedartikelen opgenomen. Ga je een kinderfeestje geven? Dan zijn de Jip en Janneke feestartikelen natuurlijk heel leuk. Op de website van HEMA kun je een selectie van hun artikelen bekijken.

Jip en Janneke servies

In de collectie heeft HEMA meerdere serviezen van Jip en Janneke. Zo is er een servies voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Neem nou dit lieve kinderbordje met bijpassend glas. Voor in de kinderkamer zijn er schattige miniserviesjes waar je kinderen mee kunnen spelen.

In de nieuwe collectie komen er ook nog een pluche Takkie, een boek, een koffertje, notitieboekjes, pennen en een USB-stick in de vorm van Takkie bij.

Bron: HEMA

nog meer: wooninspiratie