kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ikea kist

Rondslingerend speelgoed is een doorn in het oog. Een ruime speelgoedkist waar je kind alle knuffels, blokken en speelgoedauto’s na het spelen netjes in op kan bergen is de oplossing. Bij Ikea vind je verschillende, betaalbare opbergkisten. Bekijk hieronder voorbeelden van een Ikea kist.Ikea kist

Kinderland Ikea kist

Je kunt elke kist natuurlijk zelf persoonlijk maken met een likje verf of vrolijke Ikea stickers en naamletters. Een handig opbergsysteem speciaal voor kids is de SMASTAD-collectie.

Opbergkist Ikea

Een multifunctioneel opbergmeubel voor in de kinderkamer of speelhoek is de opbergtafel HOL. Deze Ikea kist heeft een afneembare deksel en is verkrijgbaar in twee maten. Het meubel fungeert naast opberger het ook als bijzettafel.

Opbergkoffer Ikea

De opbergkoffer FLYTTBAR maakt opbergen wel heel leuk. Deze kist heeft de vorm van een koffer. Op het naamlabeltje schrijf je de naam van je zoon of dochter. Deze koffer is opklapbaar, dus heel gemakkelijk op te bergen wanneer je hem niet gebruikt.

Speelgoedkisten

Naast de Ikea kist zijn er online nog tal van andere leuke speelgoedkisten verkrijgbaar. Bekijk ook eens de speelgoedkisten met naam welke wij voor jou op een rij hebben gezet. Zo is dat rondslingerende speelgoed straks hopelijk verleden tijd!

Bron: Ikea

nog meer: wooninspiratie