WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hup, naar bed in een uniek kinderbed!

De nieuwste bedden, voor groot en klein, van ontwerper Kellie Smits van Buisjes & Beugels zijn zo mooi, je wilt er meteen inkruipen. Slaapt lekker, zo’n uniek kinderbed.
aventuur_b2_1
rtoddlerbed_b2_2

caravancrib_b

colorhotel_b1_1

snurk-brandweer-b1

Uniek kinderbed

Deco Deco bed (1-persoons) is van eikenhout en geïnspireerd op de klassieke houten bedden van vroeger. De randen kregen een opvallende kleur, je kunt kiezen uit naturel, groen en roze. Prijs € 895,-.

Junior bed Aventuur (160 cm lang) is er in drie kleuren: roze/naturel, groen/naturel, lichtgeel/bordeaux en kost € 795,-.

Voor peuters en kleuters is er het R toddler bed (lengte 155 cm) van Rafa Kids. Een prachtig lichtvoetig ontwerp met twee stoere wielen. Prijs € 580,-.

Ledikant Caravan Crib van Kalon Studios voor de allerkleinsten is er met verschillende kleuren spijlen: naturel, zwart, rood, geel, blauw of groen. Prijs € 999,-.

Beddengoed voor kinderen

Mooi en bijpassend gekleurd beddengoed mag dan natuurlijk niet ontbreken. Deze hoeslakens zijn geschikt voor het 1-persoons en junior bed en kosten per stuk € 29,95. En voor alle kinderen die dromen van een leven als brandweerman, is dit grappige dekbedovertrek van Snurk (€ 59,95) een must-have!

Bron: Buisjes&Beugels

nog meer: wooninspiratie