WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Houten stoeltje met naam

Gepersonaliseerde spulletjes voor kids zijn erg leuk voor in huis. Naammuurstickers, naambordjes maar ook meubeltjes met de naam erop. Wat dacht je van een houten stoeltje met naam? Perfect voor aan een knutseltafel. Bekijk hieronder de verschillende soorten gepersonaliseerde stoeltjes.

Houten stoeltje met naamKinderstoel met naam

Stoeltjes met naam

Een wit stoeltje past in elk interieur. Bij Kado van Mo kan je een wit stoeltje met de naam van je kind laten bedrukken in een kleur verf naar keuze. Naar wens kan je er ook een figuurtje bij laten plaatsen op de zitting en de geboortedatum op de rugleuning. Zo heb je echt een heel leuk persoonlijk cadeautje voor jouw kind of als cadeau voor iemand anders. Bij Trendykinderkamer schilderen ze op eenzelfde soort stoeltje de naam op de rugleuning en leveren ze er een vrolijk, bijpassend stoelkussentje bij.

Wil je heel iets anders? Ga dan voor deze gave stoel van steigerhout van Todos Ninos. Hier wordt de naam van je kind in gebrand, wat een heel stoer effect geeft. De steigerhouten stoel kan naar wens in verschillende kleuren geverfd worden.

Retro kinderstoel met naam

Romantisch brocante kinderstoeltjes met naam vind je bij Floortjes Beurs. In overleg en op bestelling maken ze van oude, vintage kinderstoeltjes, prachtig geverfde en gepersonaliseerde meubelstukken. Zo weet je zeker dat je iets unieks aan je kind of kleinkind geeft.

Houten meegroeistoel met naam

Alle stoelen die hierboven genoemd zijn, zijn bedoeld als speel- of recreatiestoeltjes. Maar misschien ben je wel op zoek naar een echte kinderstoel met naam. Eentje welke geschikt is voor aan de eettafel tijdens het eten. Dan vind je bij Ik ben Dapper de perfecte houten stoel met naam. Deze meegroeistoel is op allerlei manieren te verstellen en te veranderen. Hierdoor zitten de allerjongsten en de oudere kids heerlijk in deze stoel. De meegroeistoel is in een kleurencombinatie naar wens te bestellen én je kunt de naam van je kind erin laten graveren.

Bron: 1. Todos Ninos – 2. Floortjes Beurs

nog meer: wooninspiratie