WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Houten opbergbank

Een houten opbergbank is niet alleen functioneel, maar vaak ook het pronkstuk van de kinderkamer. Met een paar vrolijk gekleurde kussens tover je een opbergbank om tot heerlijk zitelement. In de kinderkamer is een houten opbergbank ook nog eens ideaal om speelgoed in op te ruimen.

Houten opbergbank

Houten opbergbank

Ben jij ook op zoek naar een houten opbergbank voor de kamer van de kleine, maar zie je door de bomen het bos niet meer? De leukste exemplaren zetten wij voor je op een rij:

1. Roze opbergbank van het merk JIP – via Kidsfavourites.nl
2. KidKraft houten Nantucket opbergbank – via Kidsfavourites.nl
3. Opbergbankje bospaddenstoel van Kidswonen voor alle kleine boskabouters
4. Opbergbank Princess van van ’t Ende speelgoed voor jouw dromerige prinsje
5. Stuva opbergbank van Ikea in verschillende kleuren

Opbergbank opleuken

De zitkist van Playwood is een mooi basic exemplaar en leent zich dus perfect voor eigen creatieve initiatieven. Niet alleen kun je deze opbergbank in jouw favoriete kleur schilderen, maar ook met het leuke schaarsjabloon of vliegtuigsjabloon van Ariadne at Home leuk je de opbergbank simpel en snel op naar eigen wens.

Alternatieven

Heb je geen ruimte voor een bank? Dan is de kinderstoel Benji van Wehkamp een fijne oplossing. Ook leuk als setje van twee naast elkaar. Met de opbergbox en bank, brandweerauto en lovebus van Bieco is opruimen een feest. Van deze blikvanger wordt elk kind gelukkig. Op Pink or Blue, vind je veel handige en fijne producten voor de baby en kleine kinderen. Zo ook de luxe opbergbox van Haba.

Bron: www.kidsfavourites.nl

nog meer: wooninspiratie