WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Houten kinderstoeltjes

Er zijn online zoveel leuke houten kinderstoeltjes te vinden. Lastig om uit zoveel keuzes iets origineels te vinden. vtwonen helpt je daar graag een handje bij. In combinatie met een kindertafel kunnen kinderen er lekker op knutselen of een boekje lezen. Ook zijn er leuke losse varianten voor aan de eettafel bijvoorbeeld.

Binnenkijken in een bijnzondere aanbouw in Schoorl kinderkamer

Houten kinderstoel voor aan tafel

Kinderen willen altijd graag op een normale volwassen stoel zitten. Dit kan nu eenmaal niet, omdat ze er dan sneller vanaf vallen. Toch zijn er genoeg mooie kinderstoelen die niet alleen je kind, maar jij zelf ook graag aan de eettafel schuiven. Kies bijvoorbeeld voor een hoge kinderstoel.  

Losse houten kinderstoeltjes

Er zijn voor kinderen sets te koop met een tafel en stoeltje (bekijk ook het artikel leuke kinderstoeltjes), maar er is vooral een enorm aanbod aan losse tafels en stoelen die onderling met elkaar te combineren zijn. Zo kun je onder een houten tafel een mooi rotan stoeltje schuiven. Ook leuk om naar te kijken als er geen gebruik van wordt gemaakt. Bekijk het complete overzicht van alle stoeltjes.

Chillen op een kinderpoef

Zit jouw kind liever in een relaxte houding met een boek of tablet? Dan hebben we de leukste kinderpoefs in de vtwonen shop. In de vorm van een dier of marshmellow en vooral heerlijk aaibaar.

Speelse stoeltjes

Stoelen die ook gewoon leuk zijn om naar te kijken en je niet hoeft weg te stoppen in de kinderhoek? Hebben we ook! Een stoel in de vorm van een vogel of olifant bijvoorbeeld. We zetten hieronder de leukste kinderstoelen op een rij:

nog meer: wooninspiratie