WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Houten bedbank

Van bank naar bed en van bed naar bank. Dit trucje kun je alleen uithalen met een bedbank. In de avond tover je de houten bedbank om tot een zacht ‘nestje’ om in slaap te vallen en overdag is het een comfortabele zitplek.

Houten bedbank

Houten bedbank

Bij Ollibolly vind je verschillende soorten bedbanken in de kleur wit. De bedbank Belle wit is een houten bedbank die meteen in het prinsessen oog springt, waardoor de kids in een koninklijk bed in slaap zullen vallen. De Hopper bedbank van Coming Kids is met zijn robuuste uitstraling geschikt voor de stoere tienerkamer.

Meer in één

Het vtwonen Kids Cargo Bed is hier een mooi voorbeeld van. Deze houten bedbank is in zekere zin een stapelbed en kun je snel omtoveren tot twee lage bedden. Met de Ikea PS 2012 heb je vier functies in één bed: zitbank, eenpersoonsbed, tweepersoonsbed en twee grote opberglades.

Andere materialen

Hout is natuurlijk niet het enige materiaal waar bedbanken van gemaakt worden. Bij Leen Bakker vind je een sierlijke metalen bedbank sofabank Sofie, perfect om een romantische sfeer te creëren. Of de slaapbank van Otto die veel weg heeft van een echte bank.

Bron: Kinderbeddenstore

nog meer: wooninspiratie