WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoogslaper in de kinderkamer

Ruimtebesparend en ontzettend stoer. Voor de grote kids is een hoogslaper perfect. Mits ze oud genoeg zijn dat ze er niet meer uit zullen vallen. Onder het bed zet je een bank, speelhoek of bureau. Een fijne plek voor een kind om te spelen en te studeren. Hoogslapers zijn er in allerlei maten en materialen. Je kunt er de kinderkamer gezellig en functioneel mee inrichten.
Hoogslaper

Hoogslaper huisje

Dromen jouw kinderen nu al van hun eigen droomhuis of droompaleis? Het is natuurlijk wat vroeg om ze nu al het huis uit te laten gaan, maar met het droomhuis van Saartje Prum krijgt je kind toch zijn of haar eigen stulpje. En dat gelukkig nog wel onder ouderlijk toezicht. Is je kind helemaal weg van het strand? Dan maak je hem of haar blij met een fantastisch strandhuisbed van Bopita. Een paar decoratie meeuwen aan het plafond en wat schelpen en de kamer is helemaal in een beach style.

Voor in de tienerkamer

Online vind je diverse hoge bedden voor de tienerkamer in verschillende prijsklassen van verschillende webshops. Een basic hoogslaper hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Naast een basic model vind je ook diverse luxere varianten in de collectie. Bijvoorbeeld de hoogslaper Hoppe met een echt treinzitje. Hoe stoer is dat!

Steigerhout hoogslaper

Unieke hoge blikvangers met een bureau van steigerhout vind je bij Jorg. Ze zijn gemaakt van zacht grenen, hebben stoere details en zijn gemakkelijk demontabel. Helemaal een steiger gevoel creëren? Kijk dan eens wat Van Abbevé voor jou kan doen. Zij gebruiken zelfs steigerbuizen in hun ontwerpen.

Zelf kinderbed maken

Heb je zelf een idee voor een hoog bed, maar kan je nergens de perfecte vinden? Dan maak je er toch zelf één. Koop bij Home24 of Morres een eenvoudige, kale hoogslaper. Hier kan je zelf een bureau, kast of planken onder bevestigen. Met een likje verf en leuke accessoires krijg je een uniek bed. Bekijk ook eens het artikel Bouwtekening hoogslaper. Daarmee maak je een complete hoogslaper helemaal zelf.

Multifunctioneel bed

Naast een basic exemplaar kun je ook kiezen voor een hoogslaper met kast en bureau. Handig voor als je een klein huis hebt, want de ruimte onder het bed wordt zo optimaal benut.

Jongens

Een stoere hoogslaper voor stoere jongens. Het hoge bed Mike is niet alleen voor Mike, maar voor alle jongens die graag in slaap vallen in een zwart metalen bed.

Hoogslapers muur

Ben je op zoek naar een hoogslaper aan de muur? Die kun je het beste zelf maken. Dit hoge bed aan de muur is vooral heel praktisch omdat je geen last hebt van de poten waar het bed op steunt. Je bent dus volledig vrij qua inrichting onder het bed. Je kunt hem ook laten maken door een specialist.

Direct hoogslapers shoppen?

Beeld: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie