WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoogslaper Wehkamp

Hoogslapers zijn het helemaal. Kinderen vinden het prachtig om in een hoogslaper te slapen. Maar waar haal je een mooie hoogslaper vandaan? Wehkamp heeft een ruim aanbod in hoogslapers. Wij zochten de leukste hoogslaper Wehkamp voor je op.

hoogslaper Wehkamp

Thema hoogslaper

Er zijn veel verschillende hoogslapers. Van bonte uitvoeringen tot simpele witte hoogslapers. Bedenk van tevoren goed hoelang je wil dat je kind er in gaat slapen. Voor de jongere kinderen is een uitbundig versierde hoogslaper erg leuk. De hoogslaper Wehkamp is er in verschillende thema’s. Voor de meisjes is er een hoogslaper met prinsessen thema. De jongens kunnen heerlijk slapen in een hoogslaper met ridder thema. Een hoogslaper met jungle thema is leuk voor op de stoere jongens- en meisjeskamer.

Hoogslaper Wehkamp

Op zoek naar een aparte hoogslaper? Ook die vind je bij de Wehkamp! Een speciale hoogslaper is de hoogslaper bedhuis. Dit bedhuis zorgt ervoor dat je kind met liefde naar bed gaat ’s avonds. Het is natuurlijk heerlijk om in zo’n bed te mogen slapen. Ook een bijzonder bed is de hoogslaper Flexa. Dit bed kom je in met een trapje, maar je kan eruit met een glijbaan! Op deze manier wordt niet alleen slapen, maar ook uit bed komen een makkie!

Hoogslaper lange termijn

Ook voor een hoogslaper waar je kind lang in vooruit kan, heeft Wehkamp keuze genoeg. Deze witte hoogslaper bijvoorbeeld. Deze hoogslaper is erg handig. Als er iemand wil blijven slapen kan dat! Het zitje onder het bed is namelijk om te bouwen tot bed. Zo heb je gemakkelijk een extra slaapplek. Een andere mooie hoogslaper Wehkamp is deze basic hoogslaper. Deze hoogslaper heeft een neutrale kleur en past daardoor in vrijwel iedere kinderkamer. Met een mooi dekbed maar je deze hoogslaper helemaal af.

Bron: Wehkamp

nog meer: wooninspiratie