WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoogslaper volwassenen

Voor in een tienerkamer is een kinderhoogslaper soms te kinderachtig. Een hoogslaper volwassenen past beter bij een tiener van twaalf jaar en ouder. Daarnaast kan hij ook prima in de ouderslaapkamer of logeerkamer. 

Hoogslaper volwassenen

Tussen een hoogslaper volwassenen en één voor kinderen zit weinig verschil. Een volwassen hoogslaper is basic en heeft weinig tierelantijntjes. Gordijnen en speeltenten worden achterwege gelaten. Basic hoogslapers vind je online, vaak van metaal of hout. Hoogslapers voor kinderen vind je in de collectie van Flexa Kids. In elke hoogslaper past een eenpersoons matras van 90×200 centimeter.

Tweepersoons hoogslaper voor volwassenen

Is een eenpersoons hoogslaper te klein? Gewoon omdat je tiener graag over dwars in bed ligt. Of omdat je wilt dat deze geschikt is voor twee volwassenen. Er bestaan ook tweepersoons hoogslapers met een matras van 140×200 centimeter.

Bouwtekeningen hoogslaper

Als je zelf handig bent met hamer en zaag, maak je eigenhandig een hoogslaper volwassenen. Je kunt verschillende bouwtekeningen als uitgangspunt houden. Maar de afmetingen bepaal je natuurlijk zelf. Dus een eenpersoons hoogslaper vertaal je eenvoudig naar een tweepersoons. Lees het artikel bouwtekening hoogslaper voor duidelijke werkbeschrijvingen.

Hoogslaper voor kinderen shoppen?

Bron beeld: wehkamp

nog meer: wooninspiratie