WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

LIFETIME Original Hoogslaper

Een hoogslaper bespaart veel ruimte in de kinderkamer. Onder de Original hoogslaper van LIFETIME kun je zelfs nog een bureau én kast kwijt. Daarnaast is slapen in een hoogslaper natuurlijk extra leuk!

Hoogslaper Start Smart

LIFETIME Original hoogslaper

Bij de zoektocht naar een mooi kinderbed zie je soms de bomen door het bos niet meer. Mocht je de perfecte hoogslaper nog niet gevonden hebben, neem dan zeker de Original hoogslaper van LIFETIME in overweging. Deze hoogslaper is gemaakt van Scandinavisch grenenhout en MDF panelen en is verkrijgbaar in grenen whitewash of grenen dekkend wit.

Witte meubels zijn een mooie basis voor de kinderkamer. Om het plaatje compleet te maken vind je in de Original serie van LIFETIME ook andere bijpassende meubels, zoals boekenkasten, ladeblokken, bureaustoelen etc. En met  tal van kleurige accenten en accessoires kun je het geheel naar eigen smaak en inzicht aankleden. Bijvoorbeeld met een gekleurd Lifetime front, een fraai speelgordijn, lades en vele slimme accessoires. En je kunt kiezen tussen een schuine of rechte trap.

LIFETIME hoogslapers

Het grote voordeel van LIFETIME bedden is het doorbouwsysteem. De LIFETIME hoogslaper is de hoogste uitvoering van het basisbed. Als je zoon of dochter te oud wordt voor een hoogslaper, tover je het bed binnen no time om tot een lager bed. De Original hoogslaper is opgebouwd uit een halfhoogslaper en een verhogingsset. Handig!

Meer hoogslapers

Voor de kleine avonturiers heeft LIFETIME ook hoogslapers in een special edition, zoals het LIFETIME hutbed. Wat is er nou leuker dan klimmen, klauteren én slapen in je eigen boomhut?

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie