WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoogslaper opmaken

Krijg je het al Spaans benauwd als je denkt aan het opmaken van een hoogslaper? Dit is nergens voor nodig. Het blijft natuurlijk makkelijker om een bed met een normale hoogte op te maken. Met bepaalde handigheidjes kan je iets gemakkelijker een hoogslaper opmaken. 

hoogslaper opmaken

Hoogslaper opmaken

Ga gehurkt op het bed zitten om het hoeslaken om het matras heen te doen. Doe eerst de voorkant. Als die eromheen zit draai je jezelf om, en doe je de achterkant. Het dekbedovertrek kan je het beste gewoon op de grond om het dekbed heen doen. Zo loop je niet het risico dat je van het bed valt. Leg het dekbed pas op bed als de overtrek om het dekbed heen zit.

Keukentrapje als hulp

Wil je niet de hele tijd gebruik maken van het trappetje van het bed? Zet dan een keukentrapje naast het bed. Zo sta je een stuk steviger en kan je overal beter bij. Bij de Ikea hebben ze een keukentrapje van wel 63 cm hoog. Op vtwonen vind je verschillende keukentrapjes. Als je de mogelijkheid hebt, vraag dan iemand om hulp. Met zijn tweeën gaat alles toch een stuk simpeler. Het scheelt bovendien een hoop heen en weer lopen.

Mooi dekbedovertrek

Het opmaken van een hoogslaper kost best veel moeite. Je wil natuurlijk wel eer van je werk hebben. Een mooi dekbedovertrek maakt het verschil. Bij Hoplakee verkopen ze een roze dekbedovertrek met Wolkjes. Heerlijk om in weg te dromen. Toch liever een dekbedovertrek dat wat stoerder is? Je zoon voelt zich een echte astronaut met dit astronauten dekbedovertrek. Voor de dames is er een echte prinsessen dekbedovertrek.

Bron: Lifetime

nog meer: wooninspiratie